SREČANJE BIVŠIH VODITELJEV!

Srečanje bivših voditeljev 21.4.2017

Grosupeljski skavti obeležujemo že 25. leto delovanja. Ves čas se družimo, vzgajamo in živimo v naravi. Stari smo že četrt stoletja, pa vendar smo še vedno mladostni. V tej dolgi dobi se je odvilo veliko lepih zgodb, sklenilo še več prijateljstev in izmenjalo ogromno nasmehov.

Del te lepe dobe si tudi ti, dragi/-a voditelj/-ica. Zato si želimo, da se nam pridružiš na pikniku vseh bivših in zdajšnjih voditeljev, ki smo ustvarjali v tem času. Ponovno bomo lahko obudili spomine na čase, ko smo bili še skavti in ko smo bili voditelji. Ker pa smo grosupeljski skavti vedno lačni, ne bo manjkalo niti hrenovk, ki si jih bomo lahko spekli na ognju.

Vemo, da imate nekateri sedaj že svoje male skavte – nič skrbeti, pripeljite jih s sabo. Že pri malih nogah se je treba navaditi.

Piknik bo potekal 21. 4. 2017 ob 17:30 uri v bližini Grosupljega. Vse dodatne informacije so vam na voljo na telefonski številki 051 396 835 (Žiga Bizjak). Ker si želimo biti bolj varčni, vas vabimo, da pridete z nizkoogljičnimi prevoznimi sredstvi (peš, kolo, skiro, čoln na vesla) ... Navodila do (tudi o organiziranih skupinah s kolesi) še sledi!

Prosimo vas, da svojo udeležbo potrdite v že znani tabeli in jo prepošljete, če kdo še ni vpisan:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OkB1jIGPMNQR1zkAik4ZanxX1-iIgz8MLEzXr-RO6bA/edit#gid=0

Srečanje se bo odvijalo v Lovski koči Taborska Jama, Rožnik 25, 1311 Turjak. Navodila do tja:

https://goo.gl/l5lssY

SKVO Grosuplje 1

Objavljeno v Dogodki

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.